La Cascada - Wellness Centrum
Garra Rufa of Doktersvisjes
 
De naam Garra rufa betekent in het Nederlands knabbelvis of doktersvis, deze vis wordt ongeveer 12 cm groot en voelt zich het beste op temperaturen tussen 26 en 41 graden.
 
Deze zogenaamde knabbelvissen peelen de dode huidcellen / schilfers van de opperhuid en laten de onderliggende huid met rust. Tijdens het eten van de huid scheiden de vissen een bepaalde stof af die een geneeskrachtige werking heeft op de nieuwe huid .
 
Dit  is een alternatieve manier om u met uw huidaandoening te helpen en u daarbij te ontspannen in een rustige positieve omgeving
Deze eeuwenoude methode heeft zijn oorsprong in de kuuroorden van Turkije, waar de doktersvissen hun positieve krachten allang hebben bewezen. In Turkije zijn er kuuroorden waar deze vissen ingezet worden voor mensen met huidproblemen
 
 
 
De mensen die uitermate baat hebben bij deze alternatieve manier van behandeling zijn:
  1. psoriasis aandoeningen
  2. eczeem aandoeningen
  3. acne / huidiritatie en jeuk 
  4. verwijderen van eelt /eeltkloven / eeltpitten / likdoorns / wratjes
 
en ook zonder medische reden is het een heerlijke peeling zoals u nog nooit eerder heeft ervaren !!
 
Het sabbelen van de vriendelijke doktervissen wordt in het algemeen als prettig en aangenaam ervaren. Daarom is deze behandeling ook interessant voor mensen die een dagje willen ontspannen en een natuurlijke peeling willen ervaren.
Door het opeten van de opperhuid wordt de nieuwe huid gevitaliseerd waardoor u zich een stuk aangenamer voelt na de aquaderma-behandeling. Het resultaat na de behandeling is voor ieder persoon het zelfde,u bent voor 100 % van uw dode huidcellen/schilfers af ,alleen de mate van het terugkomen is voor ieder persoon verschillend het varieert van 1 tot 6 weken omdat niet elke huid het zelfde reageert.
 
 
 
Hoeveel sessies u nodig hebt, is afhankelijk van de hevigheid van uw huidaandoening. Na verloop van een aantal sessies zult u zien dat u wellicht uitkomt op een frequentie van eenmaal in de paar weken. Dit is voor iedereen verschillend.
 
Wij gaan ervan uit u hierbij een zeer aangename alternatieve behandeling te bieden voor uw huidaandoening en dat u zich een lange reis naar een Turks kuuroord kunt besparen, en veel vaker een behandeling kunt ondergaan.